Nouto Tampereen varastolta

Nyt sinulla on mahdollisuus valita toimitustavaksi myös nouto Tampereen varastolta, joka on täysin veloitukseton toimitustapa.

Nouto tapahtuu Tampereen varastolta arkisin kello 08:30 - 15:30 välisenä aikana osoitteesta Postitorvenkatu 6 33840 Tampere. Saat tekstiviestin tilauksessa ilmoittamaasi puhelinnumeroon kun tilauksesi on valmis noudettavaksi.

 

Normaali toimitusaika arkisin on max.24 tuntia tilauksestasi, mutta hyvissä ajoin tehdyt tilaukset on noudettavissa jo samana päivänä.

Kun saavut noutamaan tilaustasi, ota mukaan kuvallinen henkilötodistus tai ilmoita sähköpostitse henkilötiedot jos joku toinen saapuu noutamaan tilaustasi.

----------------------------------------------------------------------------------

Varastomme sijaitsee Tampereen Ikean ja Tampereen portin välissä olevassa kiinteistössä osoitteessa Postitorvenkatu 6 33840 Tampere, joka paikallisille tunnetaan myös Kaipion vanhana kassakaappitehtaana. Kun käännyt varaston pihaan postitorvenkadulta, käänny oikealle ja aja rakennuksen myötäisesti.

Kun saavut varaston etupuolelle, aja rakennuksen keskellä sijaitsevan korkean nosto-oven kohdalle ja paina oven vieressä olevaa soittokelloa tai soita asiakaspalveluumme niin saavumme luovuttamaan tilauksesi. Varastollamme johtuvasta jatkuvasta liikehdinnästä trukeilla ja muilla raskailla kuljetuskalustoilla, on turvallisuuden vuoksi suotavaa että odotat ulkopuolella että tulemme palvelemaan teitä.

Pyrithän noudattamaan antamiamme tilauksen luovutusaikoja 08:30 - 15:30, ellei muuta ole asiakaspalvelumme kanssa sovittuna. Muina aikoina tilausten luovutus ei mahdollista.

Tampereen varastomme palvelee ainoastaan noutotilauksen tehneitä asiakkaita, varastolla ei ole kassapalveluita eikä esittelytiloja.